Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Leóna Zakuró élete

2011.03.05

 

Leóna Zakuró

 

resize-of-kotora_by_krazykaichan-d33w5vn.pngEgy igazi belevaló 16 éves lány aki minden jó buliban benne van. Leónát még 3.osztályban találtam ki. Mindig más éne van. Amiről most írok az akacukis. A szerelme Gemon. Az akacukiba 16 évesen érkezett nevelőszüleitől. Szülei még 3 éves korában haltak meg autó balesetben. Leónára sok pénzt hagytak, mert milliomosok voltak. Mikor Leóna megérkezett az akacukiba mindenki örömmel fogadta. Sőt egy fiú érdeklődését is felkeltette, akit Gemonnak hívnak. Leóna Gemon régi, elhagyatott szobáját kapta meg ami tele volt patkányokkal és más egyéb kellemetlen lényekkel. Leóna mivel állatbarát így elengedte őket a szabadba. Gemon amint megtudta vitt is Leónának egy kis meglepetést. Ezt a kis meglepetést Anubisznak hívják ki majd Leóna legbizalmasabb társává válik. Később mikor Leóna majdnem összejön Gemonnal összevesznek pont rosszkor. Mert pont másnap jött egy fiú aki csapta Leónának a szelet. Ezt a fiút Geninek hívták. Viszont kiderült hogy nem is olyan jó srác.Az derült ki hogy Leóna gonosz mostoha testvére akart keserűséget vinni Leóna életébe. Amikor kiderült ez Leóna és Gemon közt még szorosabb lett a kapcsolat. Leóna DJ ként kezdett dolgozni. Így barátai és ő is nagy bulikban vett részt.

 

Gemon

 

leonaxgemon.jpgGemon egy halálisten. Minden lánynak akinek csak tudja csapja a szelet. Főleg Leónának mivel régi halott kedvesére emlékezteti. Minden áron megakarta szerezni. Egy iskolába jár Leónával viszont ő 3.-os, Leóna meg 1.-ős. Ő a suliban egy igazi menő csávó. Minden csínyt elkövet a ”tantónéni” ellen.

 

Anubisz

 

jjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj.pngŐ hasonló kategória mint Gemon (halálisten). Gemon azzal fenyegette meg (még mielőtt oda adta Leónának) hogy ha nem kémkedik Leóna után akkor nagyon rossz dologok történek… Eleinte Leónát nem szereti, de később le sem szakad róla.


Lümier

 

sakura-haruno-sakura-5590505-850-520.jpgMikor Leóna odaérkezett ő fogadta az egyik legnagyobb örömmel. Később viszont volt egy összetűzésük a suli miatt. Hamar jó barátok lettek viszont. A suliba ő a nagy verő hiába 1.-ős. Egy igazi kis stréber J. Kicsi állatkája Ellipszis. Szerelme majd később Sasori. Szerelméért versenget is egyszer egyik legjobb barátnőjével Giménával. Mindenkivel jóba van, kivéve azzal aki nagyképű és beképzelt.

 

Giméná

 

Tipikusan az a lány akiért a fiúk megőrülnek. Sok szerelme van, de végül megtalálja az igazit Zak személyében. Állatkája a kis oroszlánja. Ahogy már Lümiernél is leírtam volt egy kis összetűzésük, de szerencsére hamar megoldották.

 

Nia

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.